Este Fluxy o aplicație gratuită?

Aplicația Fluxy poate fi descărcată gratuit prin intermediul platformelor Google Play și App Store. 

Pentru a folosi aplicația împreună cu platforma de predare și realizare lecții, unitatea de învățământ din care faceți parte va avea nevoie de un abonament anual. Pentru a primi o ofertă, va rugăm să luați legătura cu echipa noastră de vânzări.

Abonamentul Fluxy oferă multiple beneficii pe termen lung, precum urmărirea detaliată a activității și performanțelor elevilor. 

Cum pot verifica activitatea elevilor mei?

Interfața de profesor are o listă extrem de ușor de vizualizat, unde aveți detalii despre activitatea generală a fiecărui elev. De asemenea, puteți selecta un anume elev pentru a vedea activitatea detaliată a acestuia, în funcție de materie și un interval de timp. Această opțiune este foarte utilă pentru părinți dar și pentru profesorii care vor să urmărească performanța elevilor în anumite lecții, prin intermediul scorului.

Cum pot să mă asigur că elevii folosesc corespunzător aplicația?

Interfața Fluxy este extrem de intuitivă. Elevii vor folosi aplicația cu simple gesturi ale unui deget. Detaliile despre activitatea acestora vă vor arăta câte lecții au început și la ce pas au rămas, câte lecții au terminat și ce scor au obținut pentru acestea. Puteți astfel să vă asigurați că elevul folosește aplicația corespunzător.

Ce este învățarea ''în flux''?

Toate lecțiile Fluxy sunt împărțite în pași mici și ușor de învățat, respectând principiile actuale de micro-învățare, așa cum le definesc ultimele studii în domeniu, la nivel european.

Elevul poate parcurge pașii unei lecții liniar (sistemul tradițional de învățare)  sau poate alege să navigheze într-un flux de pași similari, învățând prin comparații, exemple și situații interconectate.

Acest mod de învățare este denumit ''învățare în flux'' și reprezintă un sistem nou, care produce rezultate mai bune decât sistemul tradițional de învățare, pentru o mare parte dintre elevi. Acest lucru se întâmplă datorită asigurării în permanență a libertății de învățare în propriul stil, profitând de curiozitatea naturală a fiecărui elev. Vă invităm deci să oferiți copiiilor dumneavoastră acest sistem nou și performant!

Sunt cadru didactic. Cum pot publica lecții online pentru elevii mei?

Dacă sunteți cadru didactic în învățământul secundar, în cadrul unei scoli partenere, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul ''Platformă Profesori'' din meniul de mai sus, sau să urmați linkul: https://fluxymobile.com/ pentru a accesa platforma de lecții. Veți avea nevoie de credențialele primite de la conducerea unității de învățământ.

Sunt cadru didactic. Cum pot publica lecții pentru aplicația Fluxy?

Dacă sunteți cadru didactic în învățământul secundar, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul ''Platformă Profesori'' din meniul de mai sus, sau să urmați linkul: https://fluxymobile.com/ pentru a accesa platforma de lecții. Va trebui să faceți un cont. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta detaliile colaborării.

Afla mai multe AICI

Ca profesor, cum pot câștiga bani folosind platforma de lecții Fluxy?

Fluxy vă plătește pentru lecțiile adăugate pe platformă! Bineînțeles, ne rezervăm dreptul de a selecta colaboratorii.

Condițiile de înscriere sunt următoarele:

  • Trebuie să fiți cadru didactic în învățământul secundar, cu cel puțin 3 ani de experiență
  • Trebuie să aveți cunoștințe medii de utilizare a calculatorului
  • Trebuie să aveți cunoștințe medii de utilizare a device-urilor mobile (tablete și telefoane)

Pentru mai multe detalii privind colaborarea, vă rugăm să vă înscrieți pe platformă:

ACCES PLATFORMA PROFESORI

Afla mai multe informatii AICI