Confidențialitate


Dorim să îți oferim o imagine de ansamblu ușor de înțeles asupra procesului nostru de protecție a datelor, in privinta site-ului si a aplicatiei mobile.


Cine suntem

S.C. EVOWEB S.R.L., cu sediul in Str. Drumul Taberei nr. 64, Bl. F4, Sector 6, Bucuresti, C.U.I. RO 32928176, J40/3219/14.03.2014, societate comerciala cu raspundere limitata al carei principal domeniu de activitate este prestarea de servicii online suport pentru educatie

Ne poți contacta întotdeauna prin email, la urmatoarea adresa: admin@fluxyapp.com

În timp ce utilizezi in orice fel site-ul nostru, îți exprimi acordul cu această politică de confidențialitate.

În calitatea noastră de operator de date, determinăm modul în care prelucrăm datele personale, în ce scopuri și prin ce mijloace. Deși încunoștințarea ta cu privire la toate informațiile de mai jos este impusă de lege, facem acest lucru, în primul rând, din convingerea că un parteneriat trebuie să fie întotdeauna sincer.

În calitate de operator de date suntem responsabili ca toate activitățile noastre de prelucrare să fie în conformitate cu cerințele legale, dar, de asemenea, tu te poți aștepta în mod rezonabil la aceste prelucrări ale datelor personale.

Dacă ai întrebări cu privire la protecția datelor de către S.C. EVOWEB S.R.L., poți contacta în orice moment responsabilul nostru pentru protecția datelor, trimițând un e-mail la office@fluxyapp.com

Domeniu de aplicare

Prezenta politică de confidențialitate furnizează informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor platformei Fluxy, care își creează un cont de profesor pe platforma noastră.

Confidențialitatea este dreptul tău și ai posibilitatea de a alege

Poți alege ce informații dorești să ne transmiți. Desigur, anumite informații vor fi necesare pentru îndeplinirea contractului si utilizarea site-ului. Aceste informatii sunt: Nume, Prenume, Adresa de email, materiile predate, anii de studiu pentru care realizezi lectii. In absenta acestor informatii, nu poti utiliza platfoma noastra online. 

Poți apela la pașii următori pentru a dezvălui mai puține informații despre tine:

Cookies: Poți instala în browser-ul tău extensii suplimentare pentru blocarea cookie-urilor care nu sunt necesare. Procedând astfel, nu vei vedea nicio reclamă bazată pe interese.

De asemenea, poți utiliza următoarele drepturi, oricând:

Dreptul de acces

Ai dreptul să fii informat ce date stocăm despre tine și cum prelucrăm aceste date.

Dreptul la rectificare

Dacă observi că datele stocate sunt incorecte, ne poți cere întotdeauna să le corectăm.

Dreptul la ștergere

Ne poți solicita oricând să ștergem datele pe care le-am stocat despre tine. Acest lucru poate rezulta in stergerea contului, in cazul in care doresti sa stergem si datele necesare utilizarii platformei. 

Dreptul la restricționarea prelucrării

Dacă nu dorești să ștergi datele, dar nu dorești nici ca noi să le prelucrăm mai departe, ne poți cere să restricționăm prelucrarea datelor tale personale. În acest caz, vom arhiva datele și le vom reintegra în sistemele noastre operative numai dacă dorești. Cu toate acestea, în acest timp nu vei putea utiliza serviciile noastre, căci altfel îți vom prelucra datele din nou.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ne poți solicita să transmitem datele stocate despre tine într-un format care poate fi citit în format electronic, de către tine sau de către o altă persoană responsabilă. În acest context, îți vom pune la dispoziție datele în format JSON sau PDF.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor

Îți poți retrage consimțământul în orice moment sau te poți opune prelucrării ulterioare a datelor tale. Aceasta include, de asemenea, opoziția față de prelucrarea pe care noi o efectuăm fără consimțământul tău, dar pe baza interesului nostru legitim. Într-un astfel de exemplu se încadrează și marketing-ul direct. Te poți opune oricând primirii comunicărilor informative suplimentare. Dacă nu ești de acord cu unul dintre scopurile noastre de prelucrare bazate pe interesul nostru legitim sau dorești să te opui prelucrării, poți exercita acest drept oricând din motive legate de situația ta particulară. Te rugăm să ne scrii un e-mail la adresa office@fluxyapp.com . În acest caz, vom examina din nou activitatea de prelucrare și, fie vom opri prelucrarea datelor în acest scop, fie îți vom explica motivele care merită protejate și de ce vom continua prelucrarea.

Procesul decizional individual automatizat

De asemenea, prelucrăm datele tale personale în contextul algoritmilor pentru a simplifica procesele noastre. Desigur, ai dreptul de a nu fi supus unor decizii bazate exclusiv pe prelucrări automate. Dacă consideri că ți-am refuzat accesul într-un mod nejustificat, ne poți contacta întotdeauna la office@fluxyapp.com.

În această situație, vom examina cazul separat și vom decide în funcție de circumstanțe.

Dreptul de a formula o plângere

Dacă, în orice moment, consideri că am făcut greșeli cu privire la datele tale cu caracter personal sau la exercitarea drepturilor tale, te poți adresa oricând autorității de supraveghere competente.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru noi este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în București, Bd. General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro .

Pentru a-ți putea exercita drepturile, ne poți contacta în orice moment la office@fluxyapp.com.

Ce date prelucrăm

În următoarea descriere a activităților noastre de prelucrare, ne referim în fiecare caz la categorii de date cu caracter personal. O categorie include mai multe date cu caracter personal, care sunt de obicei prelucrate împreună pentru scopurile declarate.

Datele cu caracter personal sunt informații care te pot identifica sau chiar te pot face identificabil.

În general, prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal din următoarele motive: 

Informații de contact:

Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, ID-ul tău de pe orice rețea de socializare (dacă este cazul).

Motiv:

Dacă ne contactezi, colectăm aceste date deoarece trebuie să știm cu cine vorbim și despre ce am vorbit, pentru a te putea ajuta cu problema pentru care ne-ai contactat. Acest lucru se aplică și dacă lași comentarii pe paginile noastre de fani de pe rețelele de socializare. Nu combinăm aceste date cu datele profilului tău de pe platforma noastră, dar te putem identifica în continuare prin ID-ul de socializare. 

 Date de profil (master data):

Numele, adresa de e-mail, informații pseudonimizate cu privire la parola profilului tău, numărul de telefon, data nasterii.

Motiv:

Aceste date sunt datele tale de bază, de care avem nevoie absolut pentru serviciile noastre.

Informații despre dispozitiv și date de acces:

ID-ul dispozitivului, identificarea dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare, ora de acces, setările de configurare, informații despre conexiunea la Internet (adresa IP)

Motiv:

Cu fiecare acces, aceste informații sunt stocate de noi din motive tehnice. De asemenea, folosim părți din aceste informații pentru a detecta un comportament suspect într-un stadiu incipient și pentru a preveni orice fraude. 

Date de comunicare:

Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, ID-ul dispozitivului

Motiv:

Dacă dorești să primești o comunicare comercială, un SMS sau o notificare push în aplicație, avem nevoie de anumite informații pentru a-ți trimite mesajele. Această categorie de informații personale este folosită și de noi pentru a te contacta, in situatii care necesita acest lucru. 

Informații de plata:

Daca esti profesor colaborator, informatiile precum IBAN-ul si banca sunt abolut necesare pentru efectuarea platilor. 

În ce scopuri prelucrăm datele cu caracter personal

Procesăm datele tale cu caracter personal doar în conformitate cu cerințele legale. Acordăm o atenție deosebită respectării principiilor aplicabile prelucrării datelor cu caracter personal. Prelucram datele tale numai dacă această operațiune este legală și te poți aștepta în mod rezonabil ca acestea să fie prelucrate. Dacă, în cursul evaluării noastre, ajungem la concluzia că persoana vizată nu se așteaptă în mod rezonabil la prelucrarea datelor, vom efectua prelucrarea numai cu acordul expres al acesteia. 

Crearea contului, conectarea simultană folosind un singur cont, administrarea profilului

Pentru a-ți putea oferi serviciile noastre, prelucrarea datelor personale este esențială. O mare parte din aceste date ne sunt transmise de tine, în mod direct, iar altele sunt colectate automat atunci când folosești platforma noastre. Ne puteți ajuta, împărtășind cu noi doar acele date de care avem nevoie pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. 

Crearea contului

Când creezi un cont de profesor, ți se va cere să introduci datele de bază. Acest lucru este absolut necesar, deoarece nu putem crea un profil de client fără aceste date. Adresa ta de e-mail și numărul de telefon sunt deosebit de importante, deoarece putem utiliza aceste informații pentru a te identifica în sistemul nostru. În plus, te rugăm să alegi cu atenție parola. Nu folosi aceeași parolă pe mai multe site-uri web. Parola ar trebui să aibă, de asemenea, cel puțin 8 caractere, cel puțin o literă mică, o majusculă, un caracter special (!? #,% & Etc.) și o cifră. Te rugăm să nu împărtășești nici parola, nici adresa de e-mail cu nimeni altcineva.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de profil (master data)

Informații despre dispozitiv și date de acces

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului 

Autentificare

Dacă ai deja un cont de profesor existent, va trebui să introduci adresa de e-mail și parola pentru a te autentifica. Dacă detectăm nereguli în timpul înregistrării, cum ar fi introducerea unei parole greșite de mai multe ori, vom lua măsurile adecvate pentru a preveni orice prejudicii, atât pentru tine cât și pentru noi.

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil (master data)

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, îndeplinirea contractului în ceea ce privește înregistrarea;

Art. 6 alin. 1 (f) GDPR, pentru măsurile de securitate

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil (master data)

Informații de contact

Informații privind profilul Facebook

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (a) GDPR, consimțământul

Administrarea profilului

Te poți conecta la profilul tău în orice moment și poți modifica datele personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. De asemenea, poți vizualiza și comenzile anterioare.

Categorii de date cu caracter personal

Date de profil, date despre locație

Informații despre comandă

Informații despre dispozitiv și date de acces

Date de comunicare

Informații referitoare la plată

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului 

Identificarea continutului digital realizat

Daca realizezi continut digital (lectii online) folosind platforma noastra, trebuie sa identificam cine este realizatorul, pentru a putea gestiona informatia si a tine o evidenta. Deasemenea, in cazul in care esti profesor colaborator, se vor aplica si conditii contractuale suplimentare privind apartenenta continutului si informatiile despre realizator. 

Categorii de date cu caracter personal:

Informații de contact

Informații despre dispozitiv și date de acces

Temei legal

Artă. 6 alin. 1 (b) GDPR, executarea contractului 

Buffering/ Memorie tampon

După ce te-ai autentificat în contul tău și ai efectuat o operatiune, aceasta va fi salvata uneori in memora tampon. Dacă închizi accidental browser-ul, poți continua până la ultimul punct salvat. Ultimele informații sunt stocate într-un cookie.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de profil (master data)

Informații despre dispozitiv și date de acces

Temei legal

Artă. 6 alin. 1 (f) GDPR, interes legitim

Interesul legitim este să îți oferim o experienta de utilizare buna.

Publicitate și marketing

Marketing Direct 

Buletin informativ/ Newsletter

Ne rezervăm dreptul de a îți trimite, prin e-mail, informatii despre de bunuri sau servicii similare pe care le foloseti pe platforma.

Nu doar conținutul buletinelor noastre informative diferă, dar și tehnologiile și criteriile pe care le folosim pentru a proiecta buletinele de informare și împărțirea grupurilor de utilizatori. Putem folosi informații diferite din istoricul de utilizare a platformei, 

Acesta este un proces de profilare în care vă procesăm automat datele.

Segmentarea specifică a utilizatorilor poate avea un efect juridic asupra ta sau poate avea un impact în alte moduri dacă primești anumite buletine informative care nu sunt incluse și în alte campanii.

Dacă luarea automată a deciziilor te afectează în mod negativ și nu ești de acord cu acest lucru, ne poți contacta la adresa office@fluxyapp.com . În acest caz, vom evalua individual circumstanțele cazului.

Scorul Net de Promovare (NPS)

Ne străduim în permanență să ne îmbunătățim serviciile. Feedback-ul tău constructiv este foarte important pentru noi. De aceea, ocazional, putem trimite sondaje și te vom ruga să ne oferi părerea ta. Dacă nu dorești să primești astfel de sondaje, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: office@fluxyapp.com

Categorii de date cu caracter personal

Date de comunicare

Temei legal

Art. 6 alin. 1 (f) GDPR, interesul legitim.

Interesul nostru legitim este scopul descris mai sus.

Categorii de date cu caracter personal

Mesaje text/SMS

Pe lângă alte mijloace, putem să folosim SMS-uri sau aplicatii de mesagerie precum WhatsApp pentru a te informa, strict legat de utilizarea platformei sau despre activitatea intreprisa conform relatiilor contractuale. 

Categorii de date cu caracter personal

Informații de contact

Marketing online

Serviciile noastre se bazează într-o oarecare măsură pe a convinge potențialii colaboratori că oferim o experiență extraordinară pentru utilizatori și că colaborarea cu noi merita. Pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori potentiali, suntem activi în domeniul marketingului online. Este important în aceeași măsură să câștigăm încrederea potențialilor utilizatori, cât și să consolidăm încrederea colaboratorilor noștri existenți. Prin urmare, am dori să vă prezentăm procesele noastre referitoare la prelucrarea în scop de marketing într-un mod cât mai transparent.

Targeting

În principiu, targeting înseamnă publicarea și personalizarea banner-urilor publicitare pe site-uri web adaptate la anumite grupuri țintă. Scopul este acela de a afișa cele mai atractive mesaje publicitare (bannere), într-o manieră personalizată pentru utilizator și potențialul colaborator. În primul rând, stabilim un grup țintă și, în al doilea rând, solicităm furnizorilor de servicii să ne afișeze publicitatea grupului țintă definit. Nu prelucrăm date cu caracter personal, întrucât acestea sunt inițial anonimizate. Pentru a defini mai bine grupul țintă, segmentăm tipurile de clienți și plasăm diferite anunțuri pe diferite portaluri. 

Cookies

Pentru a face vizita pe site-ul noastru cât mai plăcută și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt mici fișiere text ce sunt stocate pe dispozitivul tău. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după încheierea sesiunii browser-ului, adică după închiderea browser-ului (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Alte module cookie rămân pe dispozitivul tău și ne permit nouă sau afiliatului nostru să îți recunoaștem browser-ul la următoarea ta vizită (cookie-uri persistente). Poți ajusta opțiunile browser-ului tău astfel încât să fi informat cu privire la setarea cookie-urilor și să decizi în mod individual acceptarea acestora sau excluderea cookie-urilor pentru anumite cazuri specifice sau în general. Excluderea folosirii anumitor module cookie poate limita funcționalitatea site-ului / aplicației noastre. 

Categorii de date cu caracter personal

Temei legal

În situația în care prelucrarea datelor se efectuează cu acordul tău, temeiul legal al prelucrării este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. a) GDPR, respectiv consimțământul tău. În caz contrar, prelucrarea se efectuează în baza interesului nostru legitim, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) lit. f) GDPR. Interesul nostru legitim este reprezentat de scopul menționat mai sus.

Poți accesa politica noastră privind modulele cookie cu toate cookie-urile pe care le folosim aici. 

Gestionarea relațiilor cu utilizatorii platformei

Solicitările tale

Mulțumirea ta este principalul nostru obiectiv. Prin urmare, ne dorim să avem disponibilitatea de a răspunde tuturor întrebărilor tale. Pentru a putea răspunde la aceste întrebări și pentru a înțelege problema generală, stocăm conținutul conversației în sistemul nostru de gestionare a relațiilor cu clienții atunci când ne contactezi.

Conținutul informațiilor pe care le stocăm depinde de informațiile pe care ni le furnizezi cu ocazia comunicărilor noastre.

Categorii de date cu caracter personal:

Informații de contact

Informații despre activitatea personala profesionala

Date de profil (master data)

Informații privind comunicările

Informații de plată

Informații privind colaboratorii cu care lucrati

Temei legal

Art. 6 alin.(1) lit. b) GDPR, executarea contractului. 

Prevenirea fraudelor și securitatea platformei noastre

Pentru a ne proteja clienții și platforma de eventuale atacuri, monitorizăm în mod continuu activitățile de pe site-ul nostru realizate de toți vizitatorii. În acest scop, folosim diferite măsuri tehnice pentru a ne asigura că toate comportamentele suspecte sunt detectate de la început și prevenite la timp. Pentru atingerea acestui obiectiv, mai multe mecanisme de monitorizare rulează în paralel și împiedică potențialii atacatori să acceseze site-ul nostru web.

Procesul de luare a deciziilor este automatizat și poate avea un efect juridic asupra persoanei în cauză sau o poate afecta într-un mod similar. Dacă luarea automată a deciziilor duce produce consecințe negative pentru tine și nu ești de acord cu acest lucru, ne poți contacta la adresa office@fluxyapp.com . În acest caz, vom analiza individual circumstanțele cazului tău. 

Categorii de date cu caracter personal:

Informații despre dispozitiv și date de acces

Informații de contact

Informații privind activitatea si continutul digital realizat

Temei legal:

Art. 6 alin. (1) lit. a) GDPR, Consimțământ 

Fuziuni și achiziții, schimbarea controlului

De asemenea, am dori să te informăm că, în cazul fuziunii cu sau al achiziției de către o altă societate, vom dezvălui informații cu privire la tine respectivei societăți. Desigur, vom solicita societății respective să se conformeze dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Cine sunt colaboratorii noștri și unde prelucrăm datele tale cu caracter personal

Nu furnizăm niciodată datele tale cu caracter personal unor terți neautorizați. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, folosim serviciile unor furnizori de servicii selectați și le oferim acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele pe care le deținem. Cu toate acestea, înainte de a trimite date cu caracter personal către aceste societăți partenere pentru ca acestea să prelucreze datele în numele nostru, fiecare societate este verificata. Toți destinatarii trebuie să respecte dispozițiile legale în materia protecției datelor cu caracter personal și să demonstreze nivelul de protecție a datelor cu dovezi adecvate. 

Prelucrarea datelor Facebook

Pentru paginile create, Facebook oferă administratorilor de pagini statistici și informații care îi ajută să înțeleagă tipurile de acțiuni pe care oamenii le întreprind pe paginile lor („Informații din pagină”).

Când vizitați sau interacționați cu o pagină sau conținutul acesteia, informații precum următoarele pot fi colectate și utilizate pentru a crea „Informațiile din pagină”:

  • Vizualizarea unei pagini, a unei postări sau a unor videoclipuri de pe o pagină
  • Dacă este urmărită sau nu o pagină
  • Dacă s-a dat ”Îmi place” sau nu unei pagini sau postări
  • Recomandarea unei pagini într-o postare sau un comentariu
  • Comentarii, partajare sau reacție la o postare pe pagină (inclusiv tipul de reacție)
  • Ascunderea postării unei pagini sau raportarea acesteia ca spam
  • Accesarea unei pagini de pe o altă pagină de pe Facebook sau de pe un site de pe Facebook
  • Trecerea peste numele unei pagini sau poza de profil pentru a vedea o previzualizare a conținutului paginii
  • Accesarea site-ului web, numărului de telefon, butonului „Obțineți indicații” sau a unui alt buton al unei pagini
  • Dacă sunteți pe un computer sau dispozitiv mobil în timp ce vizitați sau interacționați cu o pagină sau conținutul acesteia.

Noi și Facebook răspundem în solidar pentru prelucrarea datelor tale în ceea ce privește furnizarea informațiilor din pagină. În acest sens, noi și Facebook am încheiat un acord în care am stabilit asupra asumării și împărțirii obligațiilor ce ne revin cu privire la protecția datelor în conformitate cu dispozițiile art. 26 din GDPR. 

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor

Pentru toate prelucrările de date cu caracter personal ce se efectuează pe acest site web, suntem singurii responsabili în ceea ce privește pentru prelucrarea datelor tale, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor.

Prelucrarea datelor în afara UE

Prelucrăm datele tale cu caracter personal, în principal în cadrul Uniunii Europene (UE) și Spațiului Economic European (SEE). Cu toate acestea, unii dintre furnizorii noștri de servicii menționați mai sus au sediul în afara UE și în SEE.

GDPR impune standarde de protecție a datelor ridicate în ceea ce privește transferul de date cu caracter personal în țări terțe. Toți destinatari noștri de date trebuie să asigure îndeplinirea acestor standarde. Înainte de a transfera datele tale către un furnizor de servicii din țări terțe, fiecare furnizor de servicii este evaluat mai întâi, în ceea ce privește nivelul său de protecție a datelor. Numai dacă pot demonstra un nivel adecvat de protecție a datelor, vor fi listați ca furnizori de servicii.

Conform art. 44 f. datele cu caracter personal GDPR pot fi transferate către furnizorii de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre următoarele cerințe:

  • Comisia a decis că țara terță asigură un nivel adecvat de protecție (de exemplu, Israel și Canada);
  • Clauzele standard de protecție a datelor adoptate. Acestea sunt clauze contractuale care nu pot fi modificate de părțile contractante și în care se angajează să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor;
  • Mecanism de certificare aprobat.

Conform acordurilor internaționale, societățile pot fi certificate, în baza unor criterii definite. Una dintre aceste certificări este Acordul privind scutul de confidențialitate UE-SUA.

Prin accesarea următorului link, puteți vedea care sunt societățile certificate: https://www.privacyshield.gov/welcome .

Vom transfera datele tale numai furnizorilor de servicii care îndeplinesc cel puțin una dintre aceste cerințe. Dacă transferăm date în țări terțe, acestea sunt în principal societăți cu sediul în SUA sau Israel. 

Cât timp îți stocăm datele

În general, ștergem datele tale după ce scopul prelucrării a fost îndeplinit, insa ne rezervam dreptul de a stoca unele date privind activitatea ta pe platforma, cum ar fi continutul digital realizat de tine, transferat catre noi, conform contractelor de cesiune drepturi de autor. Se aplică diferite reguli de ștergere în funcție de scopul prelucrării. În politicile noastre de ștergere, am definit diverse categorii de date și le-am atribuit reguli în baza cărora sunt șterse după o anumită perioadă. Îți vom șterge datele personale fie în situația în care dorești acest lucru și ne anunți, fie în situația în care contul tău este inactiv timp de patru ani, iar continutul digital atasat contului este irelevant pentru noi. Suplimentar regulilor de ștergere definite de noi, vom păstra datele și pentru perioada de timp pentru care avem o obligație legală de păstrare. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pe o perioadă cuprinsă între șase și zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Aceste perioade speciale de păstrare variază în funcție de dispozițiile legale cuprinse în legislațiile existente la nivel local.

Prin urmare, în ciuda cererii tale de ștergere a datelor cu caracter personal, este posibil să fim obligați să stocăm în continuare o parte din date, datorită reglementărilor legale. În acest caz, totuși vom restricționa datele de la o prelucrare ulterioară. 

Mai mult, vom continua să stocăm datele tale dacă avem dreptul să o facem în conformitate cu dispozițiile art. 17 alin. (3) din GDPR. Acest lucru se aplică în special dacă avem nevoie de datele tale cu caracter personal pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor noastre legale.

Dreptul la modificare

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezenta declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile legale. Te vom informa cu privire la orice modificări semnificative, cum ar fi modificări de scop sau noi scopuri de prelucrare.