Ma pregatesc pentru scoala sau pentru un examen. Cum pot cauta un anume subiect?

Daca vrei sa inveti sau sa repeti ceva anume, tot ce trebuie sa faci este sa apesi iconita speciala din aplicatie. Vei avea acces la un ecran unde poti cauta orice lectie dupa nume, materie, an si chiar profesor. Astfel, daca iti plac lectiile unui anume cadru didactic, poti continua sa inveti lectiile acestuia. Succes!

Vad in partea de jos a ecranului o bara cu textul ''pasi similari''. Cum o pot folosi?

Fluxy iti sugereaza mereu pasi similari, tinand cont de pasul la care te afli. Astfel, daca vrei sa exersezi sau nu ai inteles tot, poti accesa acesti pasi. Pasii similari te vor ajuta sa inveti si sa-ti testezi cunostintele,  asa cum vrei tu. Poti selecta pasi similari de invatare sau de testare, pentru a naviga mai usor.  Cand ai terminat, poti apasa sus titlul lectiei incepute pentru a te intoarce unde ai ramas. Este important sa termini lectiile si sa obtii un scor cat mai bun. Spor la invatat!

Am inceput o lectie dar nu am avut timp sa o termin. Ce fac?

Nimic mai simplu: Lectia inceputa va aparea in ecranul principal, cu pasul la care ai ramas marcat. Daca apesi pe card, fluxy te va trimite catre acea lectie, exact unde ai ramas.

Am terminat o lectie dar nu am obtinut un scor bun. Pot sa refac lectia?

Bineinteles! Poti oricand sa refaci o lectie, pentru a obtine un scor mai bun. Poti folosi si pasii similari pentru a studia suplimentar. Lectiile terminate sunt afisate in ecranul principal, cu scorul obtinut indicat in partea de jos. 

Ce sunt ''Lectiile Populare Acum'', din ecranul principal?

Aceste lectii sunt cele recomandate de Fluxy, pentru tine, tinand cont de perioada anului si de activitatea ta in aplicatie. 

Am optiunea de a acorda un ''like'' lectiilor terminate. Ce inseamna asta?

Daca  o lectie terminata a fost bine facuta si folositoare, te rugam sa acorzi un ''like'' (iti place lectia). Acest gest va ajuta alti elevi sa gaseasca lectiile dorite. Mai mult, si profesorii au nevoie de parerea ta, pentru a realiza lectii cat mai bune.